Τρόποι αποστολής & Έξοδα αποστολής

Τρόποι αποστολής:

Αποστολή με Courier

α)Οι παραγγελίες που αφορούν ετοιμοπαράδοτα προϊόντα, αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Διαφορετικά, αποστέλλονται εντός 2-10 ημερών, ανάλογα με την περίπτωση.

β)Οι παραγγελίες αποστέλλονται με συγκεκριμένες εταιρείες courier (ACS,Ελτα Πόρτα Πόρτα). Σε εξαιρετικές περιπτώσεις δυσπρόσιτων περιοχών που δεν καλύπτονται από μεταφορική εταιρεία, αποστολές μεγάλου όγκου ή βάρους θα εξετάζονται κατά περίπτωση. Μπορείτε κι εσείς να παρακολουθείτε την πορεία της παραγγελίας σας.

Αποστολή με Πρακτορείο Μεταφορών

Για τα ογκώδη αντικείμενα η αποστολή τους εκτελείται με πρακτορείο μεταφορών πανελλαδικά.

α)Η χρέωση σε αυτή την περίπτωση επιβαρύνει τον παραλήπτη για κάθε δέμα, αναλόγως το πρακτορείο και τον όγκο του δέματος.

β)Η πληρωμή με αντικαταβολή δεν είναι εφικτή.

γ)Για απομακρυσμένες περιοχές το δέμα θα παραλαμβάνεται από το πλησιέστερο πρακτορείο μεταφορών.

  • Οι παραδόσεις των δεμάτων από τις μεταφορικές γίνονται στο πεζοδρόμιο.

Έξοδα αποστολής:

1) Για παραγγελίες εσωτερικού:

α)Παραγγελίες με κόστος προϊόντων πάνω από 150,00€ δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής με εξαίρεση συγκεκριμένων κωδικών επίπλων.Για το κόστος θα ενημερώνεστε τηλεφωνικά.

β)Παραγγελίες εως 3kg το κόστος αποστολής ειναι  3,00€ για κάθε επιπλέον kg το κοστος αποστολής ειναι επιπλέον 1,00€ .

γ)Παραγγελίες που εξοφλούνται με αντικαταβολή επιβαρύνονται με το κόστος αντικαταβολής 2,00€ .

δ)Η αντικαταβολή ισχύει μόνο για αποστολή προϊόντων με Courier ACS ή την ΕΛΤΑ Courier και αξίας μέχρι 100,00€.

2) Για παραγγελίες εξωτερικού (εκτός Κύπρου):

α)Γίνεται χρέωση του συνόλου των εξόδων αποστολής, τα οποία υπολογίζονται ανάλογα με το βάρος, τον όγκο των προϊόντων και τη χώρα προορισμού κατά περίπτωση και ενημερώνεστε σχετικά.

3)Για παραγγελίες  Κυπρου:

α)Παραγγελίες εως 3kg το κόστος αποστολής ειναι  21.00€ για κάθε επιπλέον kg το κοστος αποστολής ειναι επιπλέον 1,00€ κατα περίπτωση θα ενημερώνεστε τηλεφωνικά.

β)Αντικαταβολή δεν υποστηρίζεται

Διευκρινήσεις
Αν κάποια από τα προϊόντα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα, τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω e-mail ή τηλεφωνικά το συντομότερο ώστε να σας ενημερώσουμε για τον πιθανό χρόνο παράδοσης.
Στην περίπτωση αυτή, έχετε τη δυνατότητα, εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δε σας ικανοποιεί, να ζητήσετε ακύρωση της παραγγελίας σας του συγκεκριμένου προϊόντος. Η τυχόν υπόλοιπη παραγγελία σας, μπορεί να εκτελεστεί κανονικά.

Δυνατότητα Επιστροφής

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, εντός προθεσμίας 7 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων.
*Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, με την ίδια συσκευασία που σας παραδόθηκε, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.